Γειά χαρά! Καλωσήρθες στο Να σ’αγαπάς.

Είμαι η Αντιγόνη και μένω σε ένα σχεδόν βόρειο προάστιο της Αθήνας. Είμαι παντρεμένη με ένα υπέροχο άνθρωπο εδώ και 10 χρόνια, είμαστε μαζί εδώ και 15 χρόνια και γνωριζόμαστε σχεδόν 20! Έχουμε δύο παιδιά, τον 8χρονο Β. και την 5χρονη Σ. 

Έχω σπουδάσει Πληροφορική σε μια επαρχιακή πόλη πριν αααααρκετάαααα χρόνια.

Επαγγελματικά είμαι σε ένα κομβικό σημείο που θέλω πολύ να αλλάξω και ελπίζω να τα καταφέρω άμεσα. Οπότε δεν θα αναφερθώ παρά μόνο στο γεγονός ότι δουλεύω σαν μια κλασσική ιδ.υπάλληλος. 

Όμως είχα την δυνατότητα να είμαι τα 5 πρώτα χρόνια της γονεϊκότητας μου στο σπίτι κάτι που με βοήθησε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για την μέχρι τότε ζωή μου και επιτέλους να δώσω αυτό που στερήθηκα ως παιδί, την πραγματική παρουσία της μαμάς. 

Αυτά τα 5 χρόνια, διάβασα όσο δεν είχα διαβάσει τα προηγουμενα 30 χρόνια της ζωής μου. Αποφάσισα να εξελίξω τον εαυτό μου και να τον πάω σε ένα άλλο επίπεδο. 

Γνώρισα πολλά περί διατροφής, ανατροφής και αυτοφροντίδας και αυτά μου αρέσουν ακόμα και τώρα, 3 χρόνια μετά την επιστροφή στην δουλειά μου. Οπότε και με αυτά καταπιάνομαι κυρίως στο Να σ’αγαπάς. 

Λίγα λόγια για το Να σ’αγαπάς

Όπως μόλις είπα εδώ θα βρεις όλα αυτά που ενδιαφέρουν εμένα και ελπίζω να βοηθήσουν και εσένα και να σου δίνουν μια αξία τα “γραπτά” μου. Όλα όμως τελικά ξεκινάνε από την αυτοφροντίδα. Γιατί αν δεν σ’αγαπάς πραγματικά, δεν θα έχεις αποθέματα να δώσεις αγάπη και σε αυτούς που πραγματικά θες και νοιάζεσαι. Να πω σε αυτό το σημείο, ότι αν αγαπάς τον εαυτό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι σίγουρα θα αγαπάς και το περιβάλλον στο οποίο όλοι ζούμε. Έτσι θα με δεις πολύ συχνά να αναφέρομαι στο πως το φροντίζω.

Κάθε Παρασκευή ανεβάζω στο Blog νέο post. 
Αν θες να πάρεις μια ιδέα από ότι έχω ανεβάσει μέχρι τώρα, ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ

Θα με βρεις και στα social media, facebook και instagram, αλλά κυρίως ο καλύτερος μου τρόπος για να ερχόμαστε κοντά είναι τα newsletter. Αν θες και κάνε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα και εκτός από τα μηνιαία νέα μου, θα παίρνεις και πολλά δωρεάν εκτυπώσιμα… για έναν καλύτερο εαυτό

Κάντε εγγραφή για να μην χάνετε τίποτα και να λαμβάνεται δωρεάν εκτυπώσιμα

Τέλος, μπορούμε να επικοινωνούμε και μέσω email στο info@nasagapas.gr

Ευχαριστώ πολύ που ήρθες στην παρέα του nasagapas.gr. Αλήθεια!

Φιλικά,

Αντιγόνη