Φροντίδα προς τον εαυτό

Ένας χρόνος “Να σ’αγαπάς”

Και όμως πέρασε ένας χρόνος στον χώρο του blogging. Για να είμαι ειλικρινής έχω ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να μπω σε αυτόν τον χώρο, αλλά αυτή τη φορά είπα να το κρατήσω όσο μπορώ και αντέχω. Έτσι λοιπόν, το bloggακι μου σβήνει σήμερα το πρώτο του κεράκι.

Και πως πέρασε! Μέσα από τρεις καραντίνες και πολλές αγχωτικές περιόδους για να συνδυάσω δουλειά, οικογένεια και το αγαπημένο μου χόμπυ. Με φοβερό προγραμματισμό για το τί άρθρα να ανεβάσω συγκεκριμένες ημερομηνίες (που ναι, το ομολογώ, δεν προλαβαίνω τον τελευταίο καιρό να είμαι όσο συνεπής θα ήθελα) και με πολύ εξέλιξη του εαυτού μου για να μπορέσω να το διηγηθώ μετά εδώ.

Και μεγαλώνει με πολύ αργά και σταθερά βήματα η παρέα, αλλά χαίρομαι τόσο πολύ για όσους με ακολουθούν και νιώθω ότι μπαίνω στα σπίτια τους. Πόσο όμορφο συναίσθημα να σε “εμπιστεύονται” άγνωστοι.

Έχω τόσες ιδέες για το μέλλον. Και κυρίως έχω αρκετές ιδέες για το πώς θα εξελίξω πρωτίστως εμένα για να σας τα παρουσίασω και να έρθετε και εσείς στον υπέροχο κόσμο της αυτοφροντίδας ως μητέρες. Ιδέες για να αγαπήσετε τον εαυτό σας μέσω διατροφής – σε ένα πολύ γενικό πλαίσιο, μέσω διαλογισμού και μέσω Ενσυνειδητότητας.

Εσείς τί θέλετε να δείτε από το nasagapas.gr στο μέλλον; Γράψτε μου ιδέες στα σχόλια.

Photo by Jackie Hope on Unsplash

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.